Duurzaam en comfortabel wonen

Elektrotechnische technieken in woningen gaan tegenwoordig verder dan alleen de praktische noodzakelijkheden; ook ondersteuning, comfort en duurzaamheid worden steeds belangrijker.

Van domotica en verlichting tot toegang en beveiliging: alles is mogelijk en wordt tot in de puntjes door ons voor u geregeld. Wij zorgen voor een elektrische installatie die aan al uw wensen voldoet!

bg grey top rtl

Lichtplan

Als u een huis gaat bouwen of verbouwen is het een goed idee om al in de ontwerpfase stil te staan bij een doordacht lichtplan. Op een lichtplan wordt de indeling van alle lampen weergegeven. Het zal u niet verbazen, dat de sfeer in uw huis mede bepaald wordt door licht, waardoor het van belang is om tijdig na te denken over de verdeling, locaties en de stijl ervan. Wij kunnen bijvoorbeeld ook verlichting inbouwen die ingestuct wordt, als dat bij de stijl van uw huis past. Pevo van Montfort Elektro adviseert, ontwerpt en installeert. Dat doen we in samenspraak met u of uw binnenhuisarchitect.

Domotica

“Hey Alexa, zet de openhaard aan en doe de gordijnen dicht”. Altijd al op uw wenken bediend willen worden door een smart-home? Met onze domotica-oplossingen maken wij het niet alleen leuker om te wonen, maar ook makkelijker, veiliger en duurzamer. Dat kan bijvoorbeeld met verlichting die werkt op sensoren en dus vanzelf uit gaat als er niemand in de ruimte is, of met zonneschermen die zakken als de zon de woning in schijnt en omhoog gaan als het gaat regenen. Maar ook door middel van een sensor in de brievenbus als er post is. En hoe handig is het om de zwembadverwarming of verlichting met een druk op de knop aan- of uit te kunnen zetten? We koppelen meerdere apparaten aan één systeem, zodat u alles overzichtelijk bij elkaar hebt. Uiteraard is een koppeling met de audio-installatie, verwarming of het inbraakalarm ook mogelijk. U kunt het zo gek niet bedenken; wij kunnen het realiseren.

Intercomsystemen

Intercomsystemen bieden de mogelijkheid om op afstand met elkaar te communiceren. De communicatie kan uit audio- en videoverbinding bestaan. Als u thuis een lange oprit heeft, kan een intercomsysteem een fijne uitkomst bieden om bezoek al dan niet toe te laten tot uw terrein. Dit systeem kan bediend worden met uw mobiel of tablet. 


bg grey top rtl

Inbraakbeveiliging & camera's

Wij zorgen voor een veilig gevoel bij u thuis. Dat kan met een alarminstallatie, die detecteert en waarschuwt bij een inbraak. Ook kunnen we goede bewakingscamera’s bij u installeren die u zelf op afstand kunt bekijken én uw beveiligingsbedrijf ook. Of we kunnen het laten lijken alsof u aanwezig bent door automatisch de verlichting en apparaten in te schakelen, om ongewenste bezoekers af te schrikken. Zo houden we uw terrein veilig.

Laadpalen

Bent u op zoek naar een laadpaal aan huis? Dat kan! Steeds meer mensen kiezen ervoor om een elektrische auto te rijden. Dat is immers beter voor het milieu en bovendien minder duur. Bij het plaatsen van een laadpunt bij uw huis zijn er diverse zaken om rekening mee te houden: zo is het bijvoorbeeld van belang dat uw meterkast voldoende vermogen kan leveren. Als dat niet het geval is, zullen onze technici eerst de meterkast aanpassen. Wij komen bij u langs om de parkeerplaats en de stroomcapaciteit te analyseren en treffen de voorzieningen die nodig zijn voor een betrouwbaar, goed werkend laadpunt.