Wij zijn Pevo van Montfort Elektro

Vanuit een centraal gelegen locatie in Herten, vlak naast de A73, bedienen wij klanten uit heel Limburg en Noord-Brabant. Ons werkgebied is dus ruim: het strekt van regio Eindhoven en Venlo t/m regio Maastricht.

Het bedrijf is opgericht in 1983 en kent een rijke historie. In 2016 hebben PEVO Elektro en Elektro van Montfort hun krachten gebundeld. De kennis en ervaring die beide bedrijven in al die jaren hebben opgebouwd, nemen wij mee in elk project.

En dat kunt u merken, want kwaliteit, service en flexibiliteit zijn bij ons de standaard waarmee wij u van dienst zijn!

Wij zijn o.a. aangesloten bij "Uw duurzame installateur", maar wat maakt ons nou duurzaam?

Eerlijk is eerlijk: wij zijn een bedrijf, wij hebben mensen in dienst en de meesten zijn doorgaans ook nog eens onderweg. Wij ontkomen er niet aan een footprint te hebben. Maar we kunnen die wél zo klein mogelijk proberen te houden, om zo ons steentje bij te dragen aan een betere, groenere toekomst. Om een paar belangrijke punten te noemen:

  • via zonnepanelen op het dak van ons pand zijn wij zelfvoorzienend in energie;

  • wij hebben geen gasaansluiting;

  • ons pand wordt verwarmd/gekoeld d.m.v. een eigen elektrische warmtepomp, uiteraard aangestuurd door de zonnepanelen;

  • ons wagenpark is reeds deels elektrisch. Ons doel is uiteindelijk alle brandstofauto’s te vervangen door elektrische;

  • bij ons pand zijn laadpalen aanwezig voor werknemers en bezoekers;

  • vanzelfsprekend worden onze afvalstromen gescheiden ingezameld en gerecycled;

  • wij gebruiken hoogwaardige materialen, waarvan de producenten ook zo duurzaam mogelijk proberen te zijn.

Wij denken graag met u mee, om ook uw ecologische footprint zo klein en duurzaam mogelijk te maken én houden!

Dit vinden wij belangrijk

Wij zijn niet alleen de duurzame installateur uit de buurt, wij geven ook om onze buurt. Dat merken niet alleen onze klanten, maar dat laten we graag blijken aan iedereen om ons heen.

Zo dragen we bij aan het welzijn van onze medewerkers, reduceren wij onze eigen impact op de natuur en zorgen wij voor lokale verenigingen. Vanuit onze intrinsieke motivatie hebben wij dit verankerd in ons bedrijf middels een aantal pijlers.

Icon leaf blue

DUURZAAMHEID

We kijken kritisch naar onze bijdrage aan een duurzaam leefklimaat. Enerzijds proberen we onze eigen uitstoot te verminderen en onze afvalstoffen zo goed mogelijk te verwerken. Anderzijds kijken we naar duurzame oplossingen voor onze klanten, zoals zonnepanelen of LED installaties.

WELZIJN

Het welzijn van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. Een goed gemotiveerde medewerker levert kwaliteit en werkt veiliger. En dat komt uiteindelijk ook het welzijn van de eindgebruiker ten goede!

lightbulb icon blue

DENKEN IN OPLOSSINGEN

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij elk nieuwbouw- of renovatietraject van begin tot eind begeleiden. Van advies tot ontwikkeling en van oplevering tot nazorg: door het hele traject te overzien kunnen we eerder handelen en de kosten drukken.

tools icon blue

BOUWEN AAN RELATIES

Een goede relatie is dé sleutel om voor u van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Want als wij een goede band met u als opdrachtgever hebben, kunnen we samen (nóg) meer bereiken en een positieve impact op uw omgeving hebben.

Ons team

Met ruim 40 experts in dienst, gaan wij geen uitdaging uit de weg. Ons gedreven team zoekt samen met u naar de beste oplossing, waarbij persoonlijk contact, vakmanschap en kwaliteit voor ons een vanzelfsprekendheid zijn. Binnen ons hechte team voelt iedereen zich thuis. Wij vinden ons personeel dan ook de belangrijkste factor binnen het bedrijf. Het zijn immers onze mensen die de kwaliteit leveren!

Wij kijken ook naar de toekomst: het opleiden van nieuwe installateurs vinden wij belangrijk. Jongeren die onze passie delen krijgen bij ons de mogelijkheid om hun kennis te vergroten. Daarom zijn wij ook een erkend leerbedrijf, waarbij wij leerlingen in de praktijk en onder begeleiding van ervaren monteurs opleiden.

bg grey top rtl

Kom bij ons langs!

Ons moderne pand ligt centraal in Limburg, vlak naast de A73. Vanuit deze centrale locatie kunnen wij onze monteurs goed voorbereid op pad sturen én ontvangen wij u graag in onze showroom of een van onze spreekkamers. Onze ervaren adviseurs helpen u om de juiste keuzes te maken voor uw project. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!