Geen uitdaging te groot

Met oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw project tot een goed einde wordt gebracht. Onze werkwijze kenmerkt zich door een eerlijk, helder en vakkundig advies. We geven altijd vooraf een indicatie van de verwachte kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft u een vraag over het verduurzamen van een pand? Of heeft u een volledige installatie nodig? Wij helpen u graag verder met een passende oplossing!

Energiebesparing

Icon leaf blue

Energiebesparing

Besparen op energie is makkelijker dan u misschien denkt, bijvoorbeeld door de inzet van LED verlichting en bewegingssensoren. Met onze kennis en expertise zorgen wij ervoor dat u kosten kunt besparen.

Utiliteit

Utiliteit

In utiliteitsgebouwen is vooral een goede infrastructuur heel belangrijk. Van datanetwerk en verlichting tot toegang en beveiliging: wij kunnen alles voor u verzorgen!

Woningbouw (seriebouw)

Woningbouw (seriebouw)

Welk seriebouwproject u ook heeft; u kunt de regie van installatiewerken met een gerust hart aan onze deskundige adviseurs en monteurs over laten!

Woningbouw (vrije sector)

Woningbouw (vrije sector)

Of u nou alleen "gewoon stroom" of de allermodernste technieken wenst: samen met u brengen wij uw droomhuis tot leven!

Industrie

Industrie

Voor bedrijven uit de industriële sector is een goedwerkend (bedrijfs-)proces van essentieel belang. Wij denken graag met u mee!

Retail

Retail

Bij het installeren van elektra in een retailomgeving, houden we rekening met klantbeleving, gebruiksvriendelijkheid en gastvrijheid.

Storing en onderhoud

tools icon blue

Storing en onderhoud

Een storing verhelpen wij graag en vanzelfsprekend kunnen wij ook preventief onderhoud aan uw installatie uitvoeren.