Gedreven in alles waar stroom doorheen gaat

Voor bedrijven uit de industriële sector is een goedwerkend proces van essentieel belang. Daarom staan bij het ontwerp en de toepassing voor ons een efficiënt productieproces, de mens en de omgeving centraal.

Op zoek naar een elektrotechnische partner voor uw industriële processen? Met onze jarenlange ervaring in elektrotechniek denken wij graag met u, zodat er niets over het hoofd gezien wordt!

bg grey top rtl

Ontwerp

Wilt u in uw industriële pand een elektrotechnische installatie laten aanleggen of de bestaande installatie uitbreiden/vervangen? Wij inventariseren graag uw wensen en eisen en stellen een functioneel ontwerp op door middel van tekeningen. Vanuit die wensen ontwerpen we de elektrotechnische installatie, waaronder de bekabeling, verdeelstations, verlichting en de beveiliging.

Verlichting

De verlichting in een ruimte is van grote invloed op o.a. de productiviteit en concentratie. De juiste plekken moeten goed verlicht zijn, zodat er veilig gewerkt kan worden. Ook is het belangrijk dat de verlichting prettig voor de ogen is, zodat uw medewerkers geen last krijgen van vermoeide ogen of hoofdpijn. De kleur en de felheid van het licht kan veel verschil maken!

Tevens is het van belang te bepalen welke lampen een goede, duurzame basis bieden en er - vooral bij bijvoorbeeld hoogindustrie - rekening mee te houden dat onderhoud enigszins gemakkelijk uitgevoerd kan worden, omdat verlichting (letterlijk) vervuilen kan, wat invloed op de lichtopbrengst heeft.

Omdat industriële ruimtes vaak groot zijn, is er in deze omgevingen meestal veel licht nodig. Daarom is er met de keuze voor (of overstap naar) LED verlichting een enorme energiebesparing te behalen. Daarin denken we graag met u mee!

bg blue top rtl

Trafo-stations

Op zoek naar een oplossing voor de juiste hoeveelheid stroom op de juiste plek? Trafo-verdeelstations zorgen er voor, dat uw zware machines en apparaten het correcte benodigde aantal ampère krijgen. Zulke verdeelstations worden vooral bij metaalverwerkende bedrijven, aluminiumgieterijen, vrachtwagenwerkplaatsen, distributiebedrijven en productiebedrijven geplaatst. Betrouwbaarheid staat hierin voorop, want belangrijke machines mogen niet stil liggen. De aansluiting van uw trafo-verdeelstations verzorgen wij graag voor u.

Beveiliging

Om de veiligheid van uw medewerkers, uw data en het pand te kunnen waarborgen zijn beveiligingsoplossingen onmisbaar. Denkt u bijvoorbeeld aan camerasystemen, inbraaksystemen, brandveiligheidssystemen of toegangsbeheersystemen. Een toegangsbeheersysteem verleent en beheert de toegang tot bepaalde delen van uw gebouw: ú bepaalt wie welke ruimte mag betreden. Ook kunnen uw medewerkers met dit systeem automatisch in- en uitklokken. Als het aankomt op brandveiligheid, is het logisch dat de continuïteit van processen, de veiligheid van uw werknemers en het behoud van uw installaties erg belangrijk voor u zijn. Een goede brandmeldinstallatie zorgt, dat iedereen bij nood tijdig gealarmeerd wordt en u snel kunt handelen. Al dit soort systemen kunnen in een gebouwbeheersysteem gebundeld worden en kunt u, desgewenst, met één druk op de knop beheren.

bg grey top rtl