Slimme wooncomplexen

Het spreekt voor zich dat seriematige woningbouw om een andere aanpak vraagt dan vrije, luxe woningbouw. Er is sprake van meer herhaling in de werkzaamheden, wat efficiëntie erg belangrijk maakt.

Samenwerking, communicatie en planning is bij dergelijke projecten van cruciaal belang, zodat de werkzaamheden in de juiste volgorde kunnen worden ingepland. Wij denken graag met u mee!

bg grey top rtl

Verlichting

De juiste verlichting draagt absoluut bij aan de kwaliteit van wonen. Daarom zorgen wij voor duurzame en stijlvolle LED verlichting voor wooncomplexen. Daarbij gaat het niet alleen om lampen in de woning, maar ook in bijvoorbeeld het trappenhuis van een appartementencomplex. Openbare ruimten moeten immers goed verlicht zijn, zodat bewoners, bezoekers en leveranciers met gemak hun weg kunnen vinden en zich veilig kunnen verplaatsen. Wij werken graag met inbouwspotjes, waarbij de spotjes worden verwerkt in de plafonds. Het assortiment in spotjes is talrijk: er is veel keuze uit normale spotjes of luxe-uitvoeringen. Vanzelfsprekend is er tevens royale keuze uit bijpassend schakelmateriaal, zodat alles één mooi geheel vormt!
Pevo van Montfort Elektro adviseert, ontwerpt en installeert.

Noodverlichting

In appartementencomplexen of flatgebouwen mag noodverlichting vanzelfsprekend niet ontbreken, zodat mensen bij nood een veilige vluchtweg geboden wordt.

Schakelmateriaal

Wij zorgen voor een universeel schakelmateriaal in alle woningen. Daarbij houden we qua vorm en tint altijd aan wat er past bij de inrichting van het sanitair en is er ruimte voor een persoonlijke touch. Het schakelmateriaal in de keukens is vaak wat luxer; die springen immers meer in het oog. Onze lichtswitches kunnen ook geïnstalleerd worden als touchdimmer. Pevo van Montfort Elektro werkt uitsluitend met A-merk kwaliteit en sluit, indien gewenst, ook speciale schakelaars aan in de muur; denkt u aan schakelaars met USB-poorten, voor rolluikbediening etc.. Ook geschakelde stopcontacten behoren tot de mogelijkheden, zodat het licht in verschillende hoeken gelijktijdig aan kan gaan.


bg blue top ltr

Intercomsystemen

Intercomsystemen bieden de mogelijkheid om op afstand met elkaar te communiceren, waardoor de bewoner de keuze heeft om bezoek al dan niet toe te laten tot het gebouw. Er zijn vele mogelijkheden: zo kan de communicatie uit audio- en/of videoverbinding bestaan en kan het systeem eventueel via een smart phone of tablet bediend worden.

Domotica

Met onze domotica-oplossingen maken wij wonen niet alleen leuker, maar ook makkelijker, veiliger en duurzamer. Zo kan de elektro bijvoorbeeld zó in de woningen geïnstalleerd worden, dat alles bediend kan worden met de telefoon. Ook kan er met slimme verlichting - die uitgaat wanneer er niemand aanwezig is en aangaat wanneer er iemand binnenwandelt - behoorlijk op energie bespaard worden. Gezien de hoge herhalingsgraad is er bij seriebouw misschien minder mogelijk dan bij luxebouw in de vrije sector, maar we kijken graag samen met u naar het meest optimale comfort voor uw wooncomplex.

bg grey top rtl

Laadpalen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een elektrische auto te rijden. Dat is beter voor het milieu en bovendien minder duur. Daarom mag een laadpunt bij het complex niet ontbreken. Wij komen bij u langs om de parkeerplaats(en) en stroomcapaciteit te analyseren en treffen de voorzieningen die nodig zijn voor een of meer betrouwbare, goed werkende laadpunten.