Wij staan graag voor u klaar!

Heeft u een storing? Dan plannen wij onze monteurs graag zo spoedig mogelijk voor u in om het probleem te komen verhelpen.

Ons werkgebied is ruim: het strekt van regio Eindhoven en Venlo t/m regio Maastricht. Onze vakkundige servicemonteurs helpen u met plezier.


EEN STORING AANMELDEN:

U kunt uw storing aanmelden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur via ons telefoonnummer 0475 - 460 300.


Buiten onze kantooruren kunt u ons bereiken via ons calamiteitennummer 0475-460 305. Houdt u er s.v.p. rekening mee, dat er aan het gebruik van onze calamiteitendienst extra kosten verbonden zijn. De telefonist zal u hiervan op de hoogte stellen.

bg grey top rtl

Periodieke controle

Natuurlijk zijn we er als er een storing is, maar liever helpen we storingen te voorkomen. Met een onderhoudscontract verzekert u zich van een goede en veilige werking van uw elektrische installatie(s). Door periodiek te testen en onderhoud er aan uit te voeren, waarborgen wij de kwaliteit en verlengen we de levensduur van uw installatie, zodat uw cruciale elektra, zoals noodverlichting en brandmeldinstallaties niet uitvallen door bijv. een elektrische storing.

Bij de periodieke check-up controleren we de algemene verlichting en systemen die we voor u geïnstalleerd hebben. Ook vervangen we kleinigheden die binnen de garantie vallen. Onderdelen die vervanging behoeven en buiten garantie vallen, worden vanzelfsprekend met u besproken.

NEN 3140-keuringen

Bij zakelijk gebruik moet alle elektrische apparatuur voldoen aan de NEN 3140-norm. Dit is de Nederlandse norm voor handhaving van grotere veiligheid bij het gebruik nabij, aan of van elektrische installaties/apparaten.

De NEN 3140-keuring wordt door de verzekeringsmaatschappijen en arbeidsinspectie als verplicht beschouwd. Als u niet aan deze verplichtingen voldoet, kan de arbeidsinspectie maatregelen treffen. Het gaat bij een dergelijke keuring dan om de veiligheid van elektrische installaties, handgereedschappen en (rand-)apparatuur. Voorbeelden zijn o.a. slijptollen, boren, schroefmachines, freesmachines, industriële stofzuigers, maar bijv. ook andere elektrische apparaten, die voor gereedschappen worden gebruikt, zoals bijv. verlengsnoeren.

Pevo van Montfort Elektro beschikt over de expertise en ervaring in de uitvoering van deze keuringen en neemt u deze zorg graag uit handen. Zo weet u zeker dat uw installatie voldoet aan alle gestelde eisen.