Pevo van Montfort zoekt collega's!

  • Wil jij een aantrekkelijk salaris met voldoende opleidingsmogelijkheden?

  • Wil jij meer verantwoordelijkheid, andere klussen of een betere werksfeer?

  • Wil jij klanten ontzorgen op eigen (grote en kleine) projecten?

  • Wil jij onderdeel worden van een leuk team met leuke sfeer en wil je waardering voor je werk?

Dan hebben wij de juiste werkplek voor je!

Wij hebben vacatures vrij voor:
- (eerste) Elektromonteurs
- Calculator
- Werkvoorbereider/projectleider

bg blue top rtl
WERKVOORBEREIDER/PROJECTLEIDER

Voor deze functie ben je verantwoordelijk voor je projecten en de werkvoorbereiding daarvan. Jij zorgt voor de juiste kwaliteit, tijdige afstemming met de wensen van de klant, bestelling van de benodigde materialen, bijhouden van de projectadministratie en begeleiding van de montageploeg.

CALCULATOR ELEKTROTECHNIEK

Wij zoeken een calculator, die enthousiast wordt over zijn rol binnen het bedrijf en die graag nauwkeurig werk richting de klant af wil leveren. Je houdt van diversiteit in je werk, want geen enkel project is hetzelfde! Van seriebouw tot luxe woningen en van bedrijfshal tot een schoolgebouw; alles is mogelijk!

EERSTE ELEKTROMONTEUR

Een mooie en uitdagende functie als elektromonteur met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je gaat allerlei soorten techniek tegenkomen; je kunt dus ook nog steeds veel (bij)leren. Het is mogelijk om zelfstandig projecten te realiseren van A tot Z, wat je natuurlijk doet met de beste gereedschappen!

JUNIOR ELEKTROMONTEUR

(HELAAS ZIJN MOMENTEEL ALLE PLAATSEN VOOR JUNIOR MONTEUR VERVULD)

Wanneer er een vacature beschikbaar is, zullen wij dat hier vermelden.

STAGEPLAATS ELEKTROMONTEUR

Wij kijken graag vooruit: het opleiden van nieuwe installateurs vinden wij belangrijk. Jongeren die onze passie delen krijgen bij ons de mogelijkheid om hun kennis te vergroten. Wij zijn een erkend leerbedrijf, waarbij wij leerlingen in de praktijk en onder begeleiding van ervaren monteurs opleiden.

Wat bieden we jou?

Bij Pevo van Montfort werk je met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waar je alle soorten techniek tegenkomt en dus ook veel kunt (bij-)leren. Het is mogelijk om zelfstandig projecten te realiseren van A tot Z. Je gaat onder andere aan de slag met duurzame elektrotechniek in met name de utiliteit en woningen. Binnen Pevo van Montfort Elektro heerst een prettige werksfeer.

Als monteur werk je vaak in teamverband, maar afhankelijk van de werkzaamheden ga je ook regelmatig alleen op pad om de klus te klaren. Als calculator of werkvoorbereider werk je nauw samen met je collega's op kantoor, met de monteurs en natuurlijk met de klanten.

Daarnaast kun je op het volgende rekenen:

  • Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden

  • Een baan waar eigen inbreng écht erg gewaardeerd wordt

  • Een leuk en gezellig team

  • Je kunt bij ons direct aan de slag!

bg grey top rtl
bg blue top rtl

Bij Pevo van Montfort Elektro werken wij zo

Onze mensen staan bij ons daadwerkelijk op de eerste plaats. Dat is te merken aan het plezier waarmee iedereen werkt en zeker ook aan ons lage personeelsverloop!

Als toekomstige collega willen wij jou graag laten zien wat wij echt belangrijk vinden!

EEN UITDAGENDE BAAN

We vinden het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt. Dat is niet alleen belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen, maar het zorgt er ook voor dat jij lekker in je vel zit. Werken bij Pevo van Montfort betekent, dat je je kennis en ervaring op je collega's over kunt brengen en maak je belangrijke keuzes. Op die manier is elke werkdag weer anders.

lightbulb icon blue

ONTWIKKELING

De ontwikkelingen binnen onze branche staan nooit stil, daarom zorgen wij er ook samen voor dat jouw kennis op peil blijft. Of het nu gaat om een E achter het B rijbewijs (ook daar zorgen wij voor), of een vakinhoudelijke opleiding/cursus. Wij willen dat jij, net zoals wijzelf, door kunt blijven leren en steeds beter wordt.

VOEL JE THUIS

Onze medewerkers zijn het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf. Daarom hebben wij een personeelsgroep die regelmatig activiteiten organiseert voor het team. De gezelligheid op deze activiteiten is waar wij als Pevo van Montfort Elektro voor staan: een informele werksfeer waar iedereen zich thuis voelt.

DE JUISTE TOOLS

En met de juiste tools bedoelen wij ook echt het beste van het beste. Met een volledig ingerichte werkbus, de nieuwste gereedschappen en goede materialen kun jij ieder karwei aan. En ook op grote klussen krijg je alles wat je hartje maar begeert, van hoogwerker tot luxe schaftkeet. Bovendien is er voldoende keuze in de werkkleding die je op karwei draagt, zodat je prettig kunt werken.

Ben jij klaar om bij ons te werken?

We kunnen nog dagen volschrijven over hoe het is om bij ons te werken, maar vaak zegt een plaatje meer dan 1.000 woorden. Daarom hebben wij een sfeerimpressie gemaakt. In de stemming gekomen om bij ons te willen werken? Solliciteer dan nu!

Klaar voor die nieuwe uitdaging?

Heb je vragen over werken binnen ons team of staat jouw ideale baan niet op deze pagina? Laat het ons weten. Wij beantwoorden al jouw vragen graag!

Dankjewel
Oeps, een van de volgende velden is niet goed ingevuld

Pevo van Montfort Elektro

Pevo van Montfort Elektro B.V.
Schepersweg 3a
6049 CV Roermond (Herten)

0475-460300
info@pevm.nl