Voor een winkel die op rolletjes loopt

Bij de installatie van elektro in bijvoorbeeld een winkel, supermarkt of bouwmarkt, houden wij rekening met de voor u belangrijkste factor: snelheid. Want wij snappen dat het belangrijk is dat uw medewerkers en klanten zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden ondervinden.

Maar gebruiksvriendelijkheid, klantbeleving en gastvrijheid zijn zeker nét zo belangrijk! Samen met u kijken wij graag naar alle mogelijkheden daarin!

bg grey top rtl

Ontwerp

Pevo van Montfort Elektro is het aanspreekpunt voor uw volledige traject, dat wil zeggen: van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud. In uw winkel is vooral een hoge mate van beleving en comfort ontzettend belangrijk: uw klant heeft per slot van rekening een bepaalde verwachting wanneer hij bij u binnenloopt en daar wilt u natuurlijk graag aan tegemoet komen. Daarom denken wij vanaf het eerste moment met u mee over de elektro van en in uw pand. We passen het ontwerp van uw elektrotechnische installaties graag aan op uw wensen! Die nemen we mee in onze tekeningen, zodat we het altijd met elkaar eens zijn voordat we tot uitvoering overgaan.

Datanetwerk

Iedere retailer heeft zijn eigen noodzakelijkheden, die specifiek voor zijn winkel van belang zijn. Maar één ding hebben alle panden met elkaar gemeen: de data-installatie vormt de basis van alle netwerken in en rondom het gebouw. Daarin zijn snelheid, capaciteit en betrouwbaarheid belangrijke pijlers. Een goed datanetwerk en stroomvoorzieningen zijn cruciaal in de retail, denk maar eens aan het kassasysteem en de pinautomaat, de omroepinstallatie, natuurlijk de (nood-)verlichting en zelfs zoiets simpels als de emballage-bel. Een goed dekkend bedraad en draadloos (WiFi-)netwerk is dus onmisbaar! De experts van Pevo van Montfort Elektro inventariseren uw wensen en vertalen deze naar een veilig, betrouwbaar en toekomstbestendig datanetwerk dat wordt aangelegd met de juiste databekabeling en/of glasvezel. Daarbij houden we rekening met de benodigde CAT-versie, die de prestatie en dus ook de snelheid van het internet aangeeft.

bg blue top rtl

Verlichting

De manier waarop een ruimte belicht is, heeft niet alleen invloed op de sfeer of productiviteit van uw medewerkers, maar ook op hoe passanten uw uitgestalde producten ervaren. Het in de spotlight zetten van een bepaald kledingstuk of product kan een klant er toe aanzetten om even binnen te lopen of het product te kopen. Ook de kleur en de felheid van het licht kan veel verschil maken! De klant moet immers een zo goed mogelijk beeld krijgen van het product. Daarom bepalen wij samen met u welke armaturen het best geschikt zijn, welke lichtsterkte er in uw pand nodig is en welke warmte van het licht het meest ideaal is, zodat uw producten perfect tot hun recht komen.

Met verlichting is zóveel mogelijk! Natuurlijk kunnen wij ook de verlichting op uw parkeerterrein verzorgen, zorgen dat een winkelwagenopvang verlicht is en dat er in alle winkelpaden voldoende belichting is.

Gebouwbeheersystemen

Slimme oplossingen, zoals op afstand bedienbare verlichting, automatische klimaat- of luchtregeling of een automatische overwerk-timer verhogen het gebruiksgemak van uw winkel. Bovendien draagt het bij aan de duurzaamheid. Al deze domotica onderdelen kunnen via één controlepaneel of smartphone worden aangestuurd of volledig automatisch worden ingericht. Ook kunnen we er uw alarmsystemen op aansluiten, zodat alles met één druk op de knop te vinden is. Zo zorgen wij voor net dat beetje éxtra comfort voor uw bedrijf.


Laadpalen

Er worden steeds meer elektrische auto’s aangeschaft en deze moeten worden opgeladen. Het is ideaal als dat tegelijkertijd zou kunnen met bijvoorbeeld het doen van een boodschap of tijdens het winkelen. Met een laadpunt op uw parkeerterrein maakt u elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en biedt u uw klanten een stukje extra service. Wij komen bij u langs om de parkeerplaats en de stroomcapaciteit te analyseren en treffen de voorzieningen die nodig zijn voor een betrouwbaar, goed werkend laadpunt. Met het landelijk dekkend (uniform) passysteem kunt u er zelfs voor kiezen, uw laadpaal ook voor derden toegankelijk te maken, waarbij u automatisch een vergoeding ontvangt voor de geleverde elektriciteit.

bg blue top rtl

Beveiliging

Als winkelier wilt u geen zorgen hebben over de veiligheid van uw klanten, medewerkers, pand en producten. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om uw pand te beveiligen tegen bijvoorbeeld inbraak. Denk bijvoorbeeld aan cameratoezicht en een alarminstallatie of aan een geïntegreerd systeem met een toegangscontrole. Met een toegangsbeheersysteem verleent en beheert u de toegang tot bepaalde delen van uw gebouw: ú bepaalt wie welke ruimte kan betreden! Indien gewenst, kunnen uw medewerkers bovendien met dit systeem automatisch in- en uitklokken. Ook op het gebied van brandveiligheid denken wij met u mee: we zorgen voor een goede brandmeldinstallatie in uw pand, zodat iedereen tijdig gealarmeerd wordt en u snel kunt handelen.