78 appartementen Sphinx Maastricht

Midden in het historische centrum van Maastricht, op het terrein waar sinds 1834 de Sphinx Aardewerkfabriek gevestigd was, wordt een bijzondere woonwijk gebouwd: het Sphinxkwartier. Door de aantrekkelijke mix van ruime appartementen, luxe penthouses en mooie stadswoningen met tuin is dit dé plek om te willen wonen. De straten zijn autoluw en bewoners kunnen gebruik maken van een eigen, ondergrondse parking. De architectuur van de woningen verwijst subtiel naar het industriële verleden van het Sphinxkwartier. Ook de namen van de wooncomplexen zijn bijzonder: Amonet, Cielo, Gustav, Recamier, Miller en Faenza: deze namen zijn ontleend aan de serviesseries, die Sphinx exporteerde naar alle werelddelen!

Hier werken wij aan wooncomplex Miller, dat bestaat uit 78 koopappartementen. Deze appartementen zijn, net als de andere woningen in het Sphinxkwartier, bestemd voor "jonge mensen van alle leeftijden": mensen die bewust deel willen uitmaken van een eigenzinnige woonwijk en die houden van de dynamiek van een stad als Maastricht.

In de woningen leveren en installeren wij het reguliere elektrawerk zoals schakelaars, stopcontacten, verlichtingsarmaturen enz., maar bijv. ook de installatie voor deurautomaten, intercominstallatie, zonnepanelen, terreinverlichting, noodverlichting enz.